Послание от собственика

Здравейте, аз съм Борислав Димитров (Пенков) и Ви приветствам на интернет сайта на „Автомобили Борислав Димитров“ ЕООД!

„Автомобили Борислав Димитров“ ЕООД съществува от 2021 г. и се занимава с внос от Европа в България на леки автомобили по поръчка на частни клиенти. Интересът ми към автомобилите обаче далеч предхожда тази дата. В даден момент този интерес се превърна от хоби – в бизнес. Към 2024 г. този бизнес може да се похвали с над 150 продадени автомобила.

Освен с автомобили времето ми е заето и с работата ми във фондация „Софийска платформа“ – неправителствена организация, която се занимава с история на близкото минало и гражданско образование. Повече можете да научите тук.

Не се колебайте да ме потърсите на посочения телефон за контакти, ако имате въпроси.

Борислав Димитров (Пенков), управител

Как работим?

Намираме точната кола

Търсим и намираме кола специално за вас. Вие задавате критерии, ние намираме подхождащи на тези критерии коли. Комиуникираме в удобен за вас канал – срещи на живо, имейл, Viber, WhatsApp или друго.

Няма ограничени колко време ще търсим, нито изискваме заплащането на първоначална такса за търсене или пр.

Гаранция за състоянието на колата

Предоставяме до 12 месеца гаранция за нашите коли при спазване на определени условия. Освен това – всички наши автомобили са предварително тествани и техническото им състояние е детайлно протоколирано. За състоянието им Вие ще получите информация преди закупуването им.

Ясни условия

Стремим се да договорим възможно най-добрата покупна цена за Вас. След като изберем точната кола на точната цена, сключваме помежду си договор. Договорът ще Ви бъде предоставен предварително за прочит и коментари. Договорът предвижда заплащане на капаро в размер, договорен помежду ни. Всички плащания по договора се извършват по банка. Всички коли се продават на реална стойност. Всички цени в договора са крайни – без скрити такси, ДДС или друго. Не плащате нищо повече от договореното в договора.

Доставка/транспорт

След сключване на договора следва транспортът на Вашата кола. В зависимост от дестинацията, от която я транспортираме, доставката до България отнема от 15 до 25 календарни дни. Цената на транспорта е включена в крайната цена на колата. Не дължите никакви допълнителни суми.

Регистрация, застраховки, обслужване

След пристигането на колата в България следват – застраховане, регистрация, обслужване (в случай че се налага). За всички тези процедури можем да Ви окажем пълно съдействие, така че да получите колата си готова за каране – регистрирана, застрахована и обслужена.

Важна бележка – при прехвърлянето на коли нов внос от чужбина не се заплащат нотариални такси.

80+

клиенти

150+

коли

Автомобили Борислав ДимитровЕООД e дружество, учредено и съществуващо съгласно законите на Република България, вписано в Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел към Министерство на правосъдието на Република България, ЕИК: 206763499, със седалище в гр. София и адрес на управление Република България, гр. София, п.к. 1303, ж.к. „Зона Б-5“, бл. 7, ап. 77, представлявано от управителя Борислав Светлинов Димитров (Пенков).

Тъй като държим на доверието и прозрачността, предлагаме ви възможност да се запознаете и с нашия последен годишен финансов отчет: